Resultaten week 3/12 – 9/12

Zaterdag 8/12
Beloften 14:30 VK Daisel – FC Moen 0-7
U 13 10:00 OG Stasegem – VK Daisel 5-1
Meisjes U 13 11:00 VK Daisel – FC Menen United 0-15
Zondag 9/12
1e Prov 15:00 RC Lauwe – VK Daisel 0-3

Verdiende zege van VK dat een knappe partij speelde bij het derde geklasseerde RC Lauwe.Enkel in de aanvangsfase moest VK het voortouw aan de thuisploeg laten die dreigde langs Leman en Bouhid.Nadat Charly Allard op het kwartier met een afgeweken vrije trap VK op voorsprong bracht nam VK het initiatief over.Het legde een aantal knappe akties op de mat en op één daarvan verdubbelde opnieuw Charly Allard met een knal in de kruising de voorsprong.
In de tweede helft kon de thuisploeg de VK-defensie amper in problemen brengen.In de slotfase bekroonde Jari Bourgeois zijn goeie partij met een derde Daiselse treffer.

Speelden voor VK : Bram Paepe,Frederique Ollivier,Florent Rys,Yannick Duyck,Karsten Delrue,Sep Demeyere,Charly Allard(84′ Elias Demdoum),Jari Bourgeois,Jordan Desmet(64′ Boubou Diallo),Djordy Tack(88’Svennja Van Elslander),Jari Bourgeois.

4e Prov 14:30 VK Daisel – FC Menen United 10-2

De uitslag spreekt boekdelen,van een echte partij was nooit sprake.De toon werd meteen gezet met de vroege opener van Micha Meeuw na drie minuten op aangeven van Tony Martins Antunes.Op het kwartier werd een voorzet van Milan Ramon door een bezoekende verdediger voorbij zijn eigen doelman gekopt.Micha Meeuw en Valentin Vandemaele dikten nog voor het halfuur aan tot 4-0.Nadat Dylan Vanhalst milderde voor de bezoekers bracht Micha Meeuw met zijn derde van de namiddag de 5-1 rustscore op het bord.
Ook in de tweede helft bleef VK heer en meester.Met goals van Tony Martins Antunes,Valentin Vandemaele,Micha Meeuw en Rob Camelbeke met een knappe verre vrije trap werd het 9-1.Een knappe treffer van Keoma Van Den Bogaerde verzachtte even de pil voor Menen vooraleer Milan Ramon de finale 10-2 eindcijfers vastlegde.

VK trad aan met Maxim Van Der Smissen,Wouter Lannoy,Ruben Louage(42′ Lesther Vandermeersch),Milan Ramon,Jarni De Coene,Gilles Bouckaert (70′ Thorsten Destorme),Rob Camelbeke,Joran Bonte,Tony Martins Antunes(68′ Arne Samyn),Michel-Angelo Meeuw,Valentin Vandemaele.

Dames 14:30 VK Daisel – SV Nieuwpoort (terr. Moorslede) 5-0 forfait
Gew.Res. 9:15 FC Eendr.Kuurne – VK Daisel (vriendsch)