Nuttige info

Hieronder vind je nuttige informatie over afgelaste wedstrijden en de charters die we als ploeg hoog in het vaandel dragen.

 • Afgelaste wedstrijden

  Op de site van de Koninklijke Belgische Voetbalbond vind je steeds een overzicht terug van de afgelastingen. Klik op de link hieronder om te weten of de wedstrijden al dan niet afgelast zijn.

  www.belgianfootball.be

 • Charter voor de ouders

  Iedere speler, jong of oud, is zeer gevoelig voor de opmerkingen die door de ouders langs de zijlijn gegeven worden. Het is dan ook van groot belang dat men zich steeds positief opstelt tegenover het eigen kind en de ploegmaatjes.

  Download PDF

 • Charter voor de supporters

  Supporters zijn een cruciale schakel binnen de goede clubwerking. Voor een groot deel bepalen zij het imago van een vereniging naar de buitenwereld toe. Bij VK Dadizele willen wij het "positief supporteren" bevorderen.

  Download PDF

 • Fair-play charter

  De Wereldvoetbalbond FIFA promoot sinds jaar en dag de Fair Play op en rond de velden. Ook de leden van VK Dadizele wordt op het hart gedrukt tijdens de trainingen en wedstrijden dat fair play noodzakelijk is om iedereen van het spelletje te kunnen laten genieten

  Fairplay

 • Panathlon-verklaring

  VK Dadizele is een van de vele sportclubs die de Panathlon verklaring ondertekend hebben. De Panathlon verklaring is een intentieverklaring inzake ethiek in de jeugdsport die wij als club graag onderschrijven. De volledige verklaring kan je inkijken door te klikken op het bestandje hiernaast.

  Download PDF

Nog een vraag?